search

Mavala
Scientifique Nail Hardener

Kerro ystävälle
Mavala Scientifique Nail Hardener on kynnelle imeytyvä kynnenvahvistaja, joka auttaa vahvistamaan kynsien helposti vaurioituvia kärkiä. Kynnenvahvistaja auttaa pehmeitä ja liuskoittuvia kynsiä kasvamaan vahvoina. Lue täältä lisää

Mavala Scientifique Nail Hardener

Mavala Scientifique Nail Hardener on kynnelle imeytyvä kynnenvahvistaja, joka auttaa vahvistamaan kynsien helposti vaurioituvia kärkiä. Kynnenvahvistaja auttaa pehmeitä ja liuskoittuvia kynsiä kasvamaan vahvoina.

Välittömästi imeytyvää tuotetta voidaan käyttää sekä yksinään että kynsilakan alla.

Koko: 5 ml

Käyttö

Levitä tuotetta puhtaille kynsille ja kynsien kärkiin. Anna tuotteen imeytyä minuutti. Käytä kynnenvahvistajaa kahdesti viikossa, kunnes kynnet kasvavat vahvoina. Jatka kynnenvahvistajan käyttöä sen jälkeen 2-3 kertaa kuukaudessa.

Älä käytä tuotetta koskaan kynnen kärjen alla, kynsinauhoilla tai iholla.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

SUOSITTELEMME MYÖS
Uskomme, että voisit pitää näistä tuotteista
MUUT OSTIVAT LISÄKSI
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Arvostele tuote

Mavala Scientifique Nail Hardener

Keskimääräinen arvosana (4.0): 4/5
Sinun täytyy olla kirjautuneena sisään voidaksesi kirjoittaa tuotearvostelun. Ole hyvä ja kirjaudu sisään alta.
  • Suuri suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää