Mavala
Soothing Foot Bath Salts

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
18,50 €
18,50 €
Variantti : 300 g
Tuotetiedot

Mavala Soothing Foot Bath Salts -kylpysuola auttaa rauhoittamaan ja raikastamaan jalkoja. Väsyneitä jalkoja hellivä jalkakylpytuote täydentää jalkojenhoitorutiinia ja auttaa ylläpitämään jalkojen hyvinvointia. Kylpysuola sopii käytettäväksi virkistämässä jalkoja rankan päivän päätteeksi tai ennen pedikyyriä.

Jalkakylpytuote sisältää Kuolleestamerestä peräisin olevaa suolaa.

Koko: 300 g

Tuotenumero: 56112
Käyttö

Lisää pieni määrä suolaa lämpimään jalkakylpyveteen ja liota jalkoja kylvyssä.

Ainesosat

Benzyl Salicylate,Limonene,Fragrance (Parfum),Blue 1 (CI 42090),Hexyl Cinnamaldehyde,Hydroxymethylpentyl-Cyclohexenecarboxaldehyde,Sea Salt (Maris Sal),Tilia Cordata (Linden) Flower Extract,Vaccinum Myrtillus (Bilberry) Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Soothing Foot Bath Salts

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.