search

Meikit, meikkisiveltimet ja meikkaustarvikkeet

Korosta omaa kauneuttasi! Löydät monipuolisesta valikoimastamme runsaasti meikkituotteita erilaisiin tarpeisiin. Etsit sitten tuotteita luonnollisen ja kevyen lopputuloksen tuovaan meikkiin tai näyttävämmän kokonaisuuden aikaansaamiseen, löydät meiltä siihen taatusti sopivat tuotteet laadukkailta ja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Ostamme kaikki tuotteemme tuotemerkkien auktorisoiduilta jälleenmyyjiltä, joten voit olla aina varma meiltä ostamiesi tuotteiden laadusta. Toivotamme sinut tervetulleeksi sukeltamaan virtuaalihyllyjemme sekaan. Toivottavasti löydät ihoania meikkituotteita!

Meikkisiveltimet ja meikkaustarvikkeet

Laadukkaat siveltimet ja muut meikkausta täydentävät tarvikkeet ovat olennainen osa meikkausta, sillä ilman niitä et saa meikkituotteillasi parasta mahdollista lopputulosta. Laadukkaiden meikkisiveltimien ei tarvitse kuitenkaan maksaa omaisuuksia ja löydät meiltä myös paljon edullisia meikkisiveltimiä. Suosituimpia tuotemerkkejämme ovat mm. Sigma Beauty, beautyblender ja EcoTools, jotka kaikki valmistavat laadukkaita meikkivälineitä.

Meikit netistä

Me elevenillä rakastamme meikkejä, mikä näkyy myös valikoimassamme. Löydät verkkokaupastamme satoja suosittuja meikkimerkkejä ja tuhansia suosittuja meikkituotteita. Suosikkimerkkiemme joukkoon lukeutuu mm. YSL, Lancôme, Clarins, Pixi, Clinique, Lumene, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX Professional Makeup sekä Estée Lauder. Voit ostaa meiltä helposti kaikki meikit netistä ja toimitamme ne sinulle ilman postikuluja kun tilauksesi arvo on vähintää 50 euroa. Lue lisää
Näytä kaikki
5555 tuotetta
Komorebi Beauty Eyelash Serum
Keskimääräinen arvosana: 4/5 ( 14 tuotearvostelua)
19,60 € (Arvo 49,50 €)
bareMinerals Radiance
Keskimääräinen arvosana: 4,5/5 ( 3 tuotearvostelua)
18,40 € 47,60 €
  • Suurin suomalainen kosmetiikan verkkokauppa
  • Ilmainen toimitus 50 EUR tilauksille
  • Tilaukset lähetetään arkisin vuorokaudessa
  • Toimitusaika 3-5 arkipäivää
  • Osta nyt, maksa elokuussa