bareMinerals
Frame & Define Brow Styler

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Universal Dark 0 g
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

bareMinerals Frame & Define Brow Styler

bareMinerals Frame & Define Brow Styler -kulmakynän avulla muotoilet, korostat ja huolittelet kulmakarvasi helposti. Automaattikynän päässä on kulmaharja, jonka avulla kulmakarvat ovat kätevää kammata muotoonsa ja jolla on helppo pehmentää kynän piirtämää lopputulosta.

Ainesosat

Glyceryl Stearate,Tocopherol,Titanium Dioxide (CI 77891),Hydrogenated Vegetable Oil,Ascorbyl Palmitate,Lecithin,Ozokerite,Ricinus Communis (Castor) Seed Oil,Iron Oxides (CI 77491,Glyceryl Oleate,CI 77492,Sorbitan Tristearate,CI 77499).,Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax (Cera Carnauba/Cire de carnauba),Citric Acid. May Contain (+/-): Mica

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.