True Glue
Organic Lip Gloss

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 4,79 €

11,16 € 15,95 €

Säästät 4,79 €

11,16 € 15,95 €

Valinta : KITTEN PINK
Tuotetiedot

True Glue Organic Lip Gloss on vegaaninen huulikiilto, joka sisältää ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Huulikiiltoon on lisätty muun muassa karitevoita, E- ja C-vitamiineja ja kookosöljyä. Huulikiillon applikaattori levittää tuotteen pehmeästi huulille ja eri sävyistä löytyy takuulla jokaiselle sopiva vaihtoehto.

  • Vegaaninen huulikiilto

  • Pehmeä ja kevyt koostumus

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Silica,Titanium Dioxide,Lecithin,Shea Butter,Carmine,Candelilla Wax,Carnauba Wax,Coconut Oil,Cocoa Butter,Lemon Extract,Castor Oil,Jojoba Oil,Dipotassium Glycyrrhizate,Aroma,Argan Oil,Vitamin E,Vitamin C,Sunflower Oil,Olive Oil,a blend of rapeseed and heavy oil,sea buckthorn extract,rose flower extract,active ingredient from the licorice root,blend or natural essential oils,wax flower extract,sweet almond oil.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.