Yves Saint Laurent
Rouge Pur Couture The Slim Lipstick

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 15,80 €

23,70 € 39,50 €

Säästät 15,80 €

23,70 € 39,50 €

Variantti : 3
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Lipstick

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim Lipstick on sarja uuden sukupolven ikonisia huulipunia, joissa yhdistyvät intensiivinen väri, miellyttävyys, mattaefekti ja pitkäkestoinen lopputulos. Huulipuna on saanut inspiraationsa nahan värikylläisyydestä ja mattaisuudesta. Huulet saavat nahkamaisen mattaefektin. Huulipuna on muotoiltu terävän neliskulmaiseksi, mikä tekee huulten muotoilusta erityisen tarkkaa. SISÄLTÄÄ: AINUTLAATUISEN TEKNOLOGIAN, JONKA MIKROHIENOT PIGMENTIT ANTAVAT INTENSIIVISEN VÄRIN JA PUUTERIMAISEN MATTALOPPUTULOKSEN.
VALOA HEIJASTAVAN GEELIYHDISTELMÄN, JOKA ANTAA HUULILLE MATTAPINNAN OLEMATTA KUIVAN NÄKÖINEN
RUNSASPIGMENTTINEN KOOSTUMUS ANTAA KAIKILLE SÄVYILLE INTENSIIVISEN VÄRIN

ROUGE PUR COUTURE THE SLIM ON SIIS AIVAN UUSI HUIPPUTEKNOLOGINEN HUULIPUNIEN SUKUPOLVI. SE ANTAA ÄÄRIMMÄISEN KESTÄVÄN LOPPUTULOKSEN, INTENSIIVISEN VÄRIN, MATTAPINNAN JA MIELLYTTÄVÄN TUNTEEN – AINUTLAATUISESSA NELISKULMAISESSA YSL-PAKKAUKSESSA.

 

Käyttö

LEVITYSVINKKI: Aloita rajaamalla huulia ulkonurkista innovatiivisella neliskulmaisella huulipunalla ja etene sitten amorinkaariin. Täytä ensin alahuuli ulkonurkista alkaen ja edeten kohti huulten keskiosaa. AMMATTILAISEN VINKKI: 1. Saadaksesi optista, maksimaalista volyymia ja muotoillaksesi huulia levitä ensin valoa heijastavaa Touche Eclat Stylo Highlighter -kynää huulten ympärille. Näin saat upean muotoillun lopputuloksen. 2. Levitä sen jälkeen Rouge Pur Couture The Slim -huulipunaa.

Katso lisää vastaavia kuin Rouge Pur Couture The Slim Lipstick

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.