Yves Saint Laurent
Tatouage Couture

(5 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 1 Rouge Tatouage 6 ml
Kampanja

Yli 89€ ost. yht.

Tuotetiedot

Yves Saint Laurent'n nestemäinen mattahuuliväri, jossa mukana applikaattori: Tatouage Couture. Ultrakevyt vallankumouksellinen koostumus antaa erittäin mattaisen ja intensiivisen sävyn, joka tuntuu huulilla kevyeltä ja huomaamattomalta.
Yves Saint Laurent Tatouage Couture -huuliväri antaa huulille upean ja ultramattaisen lookin. Tuskin tunnet koostumusta levittäessäsi sitä huulillesi, koska se kuivuu nopeasti eikä leviä. Hemmottele huuliasi tällä kevyellä värihunnulla joko täydellisissä nuden sävyissä, särmikkäässä pinkissä tai loistavissa kukkasävyissä. Lastamainen applikaattori antaa yhtä tarkan rajauksen kuin huultenrajauskynä, ja sitä on yhtä helppo hallita kuin sivellintä, joten saat täydelliset huulet jokaisella levityksellä.
Ultrakevyt koostumus kestää huulilla jopa 8 tuntia ja tekee niistä kauniit. Koostumus ei leviä eikä levitystä tarvitse toistaa.

Luo täydelliset huulet Yves Saint Laurent ainutlaatuisella applikaattorilla. Rajaa huulet Tatouage Couture -huulivärillä käyttämällä aivan applikaattorin kärkeä kuin se olisi mustekynä. Käännä sitten applikaattoria ja levitä sen sivulla Tatouage-huulivärin ultramattaista koostumusta koko huulille.

Tuotenumero: 70112

Katso lisää vastaavia kuin Tatouage Couture

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut