100% Pure
Fruit Pigmented Lip Butter

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

100% Pure Fruit Pigmented Lip Butter

100% Pure Fruit Pigmented Lip Butter -huulivoiteiden erittäin kosteuttava koostumus yhdistää avokado-, karite- ja kaakaovoita, jotka yhdessä ravitsevat huulia ja saavat ne tuntumaan pehmeiltä. Antioksidanttisia vitamiineja sisältävät huulivoiteet hyödyntävät hedelmistä ja marjoista saatuja väripigmenttejä, jotka tuovat huulille luonnollista sävyä.

100% luonnollinen - 100% vegaaninen

Koko: 9 g

  • Ainesosat

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Flavor,Vitamin E (a-tocopherol),Organic Pomegranate,Organic Rosehip Oil,Pomegranate,Ingredients for Cranberry: Organic Butters of Avocado,Shea and Cocoa Organic Rosehip Oil,Cranberry Seed Oil,Viramin E (a-tocopherol),Stevia.Ingredients for Peach: Organic Butters of Avocado,Shea and Cocoa,Organic Peach Flavor,Organic Pigments of Cranberry,Strawberry,Tomato,Carrot and Peach,Stevia.Ingredients for Pomegranate: Organic Butters of Avocado,Organic Pomegranate Flavor,Cherry and Plum,Stevia.Ingredients for Strawberry: Organic Butters of Avocado,Cherry,Plum and Peach,Stevia.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.