Dr.Lipp
Original Nipple Balm 100%Natural

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
14,95 €
14,95 €
Variantti : Lipbalm 15 ml
Tuotetiedot

Palkittu Original Nipple Balm Dr. Lipp on täyteläinen ja 100 % luonnollinen ihmebalsami, jota rakastavat ihoterapeutit, kätilöt ja meikkitaiteilijat. Se on monituote, joka ansaitsee pysyvän paikan jokaisessa nesteessä! DR. Lipp kiinnittää kuivat ja halkeilevat huulet luonnollisella tavalla, mutta voi myös Käytetään pohjamaalina, kynsinauhovoiteena, muotoilee kulmakarvoja tai antaa kiiltoa huulille, poskille ja silmäluomille. DR. Lipp luo tasapainon, kosteuttaa ja auttaa pehmentämään ja rauhoittamaan kaikentyyppistä kuivaa, kipeää, kutiavaa ja herkkää ihoa - missä tahansa; Vartalo. Toisin sanoen; fantastinen tuote, jolla on lukemattomia käyttökohteita ja jota voi käyttää koko perhe, pienimmätkin.

Original Nipple Balm on paksu voide, joka ei sisällä hajusteita ja lisäaineita ja on hypoallergeeninen. Balsami koostuu 100 % lääketieteellisestä lanoliinista, joka on ihoa suojaava ja ravitseva öljy. ""Lääketieteellinen arvosana"" tarkoittaa, että se on puhdistettu ympäristöä saastuttavista aineista mahdollisimman korkeatasoisesti. Lanoliini on samanlainen kuin vauvan oma rasva ja imeytyy helposti ihoon – se tunnetaan parhaiten imetyksen aikana kipeiden rintojen lievittämisestä. Tuote. Ainesosa. 100 käyttöaluetta. 100 % luonnollinen. Käyttö: Levitä runsas määrä; halkeilevat huulet, kuiva ja herkkä iho tai kynsinauhoja.

Tuotenumero: 93031
Ainesosat

100% medical grade lanolin

Katso lisää vastaavia kuin Original Nipple Balm 100%Natural

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.