Fullips
Lip Enhancer

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Small oval
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Täyteläisten huulten saamiseksi ei enää tarvita täyteaineita! Fullips Lip Enhancer on innovatiivinen tuote, josta tuli nopeasti maailmanlaajuinen menestys sen tuoman nopean ja pitkäkestoisen vaikutuksen ansiosta. Kompaktin huultenpullistajan pienen koon ansiosta se kulkee kätevästi mukana ja sopii käytettäväksi aina ennen huulipunien ja huulikiiltojen lisäämistä.

Saatavilla kolme versiota:

  • Small Oval- Ovaalin muotoinen pieni huultenpullistaja sopii käytettäväksi kun haluat kohdistaa pullistavan vaikutuksen tietyille alueille. Huultenpullistaja antaa parhaan vaikutuksen kun sitä käytetään pitäen sitä vaakatasossa. Huultenpullistajaa voidaan käyttää myös pystyasennossa ja huulet voidaan käsitellä tällöin pienissä osissa.

  • Medium Oval - Keskikokoinen ovaalin muotoinen huultenpullistaja sopii parhaiten ohuille huulille ja kapeille huulille. Huultenpullistajaa voidaan käyttä pitäen sitä vaakatasossa tai pystyasennossa. Pystyasennossa sen avulla saa parhaan vaikutuksen huulten keskiosaan ja vaakatasossa sen avulla voidaan kohdentaa vaikutus joko ylä- tai alahuuleen.

  • Large Round - Iso ja pyöreä huultenpullistaja on merkin suosituin malli, joka antaa huulille täyteläisyyttä joka puolelle ja sopii käytettäväksi yhtäaikaa sekä ylä- että alahuulella. Ohuthuuliset voivat käyttää huultenpullistajaa asettamalla sen peittämään paitsi huulet myös huultenympärysaluetta saadakseen myös sille kevytä täytelöitystä.

Käyttö

Aseta huultenpullistaja huulille ja ime saadaksesi aikaan alipaineen, jonka avulla huultenpullistaja pysyy paikoillaan. Jos tunnet kipua, olet imenyt huultenpullistajaan liian voimakkaan alipaineen. Anna huultenpullistajan vaikuttaa kerralla 5-30 sekuntia ja tarkista, millainen vaikutus sillä on ollut huuliisi. Voit pidentää vaikutusaikaa vähitellen.

Huomioithan, että huultenpullistaja saattaa saada ensimmäisillä käyttökerroilla aikaan verenpurkaumia ja mustelmia mikäli huulesi ovat herkät ja luomasi alipaine on niille liian voimakas. Mikäli koet tuotetta käyttäessäsi kipua tai epämukavuutta, lopeta sen käyttö. Aloita huultenpullistajan käyttö tavallista lyhyemmällä ajalla ja lue käyttöohjeet hyvin ennen sen käyttöä. Tuotetta ei suositella käytettäväksi mikäli huuliin on käytetty täyteaineita.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.