Xlash
Xlips

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
22,95 €
22,95 €
Valinta : Plumper 6 ml
Tuotetiedot

Xlips Lip Plumper -huulivoide täytelöittää ja pullistaa huulia hyaluronihapon, kasvien kantasolu-uutteen ja peptidien voimin. Huulivoide tehostaa ihon mikroverenkiertoa, mikä saa huulet tuntumaan täyteläisemmiltä ja pulleammilta. Huulivoiteen miellyttävän pehmeä koostumus imeytyy nopeasti ja antaa kauniin kiillon, joka tuntuu iholla hoitavalta. Huulivoide on kehitetty erityisesti käytettäväksi huuli-injektioiden jälkihoidossa.

  • Ruotsin myydyin huulia pullistava voide

  • Pehmeä, mauton ja hajuton koostumus

  • Täytelöittävä vaikutus

Koko: 6 ml

Mikäli olet ottanut huuli-injektion, konsultoi ammattilaista ennen tuotteen käyttöä.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Palmitoyl Oligopeptide,Sodium Hyaluronate,Aqua,Tocopheryl Acetate,Hydrogenated Polyisobutene,Ethylhexyl Palmitate,Glycine Soja (Soybean) Oil,Methyl Nicotinate,Tribehenin,Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract,Ginkgo Biloba Leaf Extract,Niacin,Cucumis sativus (Cucumber)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.