100% Pure
Fruit Pigmented Lip Creme Stick

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Berry 3.3 g
Tuotetiedot

100% Pure Fruit Pigmented Lip Creme Stick

100% Pure Fruit Pigmented Lip Creme Stick -huulipunakynissä on pehmeä, voidemainen koostumus, joka kestää huulilla juonteisiin karkaamatta. Pitkäkestoiset kynät hyödyntävät luonnollisia, hedelmistä peräisin olevia sävypigmenttejä.

Huulikynät sopivat käytettäviksi sekä huulten rajauksessa että huulipunan tapaan. Kyniä voidaan käyttää myös huulikiillon alla kiiltävämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

  • 100% luonnollinen

Koko: 3.3 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Shea Butter,Beeswax,Cocoa Butter,Rosehip Oil,Hydrogenated Jojoba Oil,Pomegranate,Raspberry,Blackberry,Strawberry,Tomato,Cherry,Apricot,Blueberry,Coconut Stearic Acid,Vitamin E (Tocopherol),Cocoa,Plum,Peach,Acai,Chokeberry and Cranberry,Rice Strach Powder,May contain;

Katso lisää vastaavia kuin Fruit Pigmented Lip Creme Stick

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut