Maria Åkerberg
Compact Foundation

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
30,95 €
30,95 €
Variantti : Honey
Tuotetiedot

Compact Foundation Honeyssa on vaalea, lämmin sävy. Se on hieman peittävämpi kuin Foundation, jolloin se soveltuu myös concealeriksi. MARIA ÅKERBERGin Compact Foundation ei häiritse luonnollisen ihonhoitosi tulosta. Se on kasvipohjainen meikkipohja, joka antaa iholle tasaisemman sileän pinnan, joka kestää koko päivän samalla, kun se suojaa ja pehmentää ihoa. Tuote näyttää tavalliselta kivipuuterilta, mutta on kostea. Yhdessä oman ihonsävysi kanssa jokainen Compact Foundation saa ainutlaatuisen sävyn. Siksi sinun ei pidä valita väriä sen perusteella, miltä tuote näyttää pakkauksessa. Kokeile aina kasvojen iholle, kun valitset väriä. Tuote ei sisällä vettä ja sopii siksi hyvin myös pakkasella. Pakkauksessa 10 g:n Compact Foundation Honey sekä meikkisieni. Compact Foundationia myydään myös 10 g:n täyttöpakkauksessa. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43864
Ainesosat

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Cera Alba (Beeswax), Cetyl Palmitate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tocopherol, Squalane (Vegetable), Tocopheryl Acetate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate. +/- CI 77891 (Titanium Dioxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

Annostus ja käyttö

Levitä Compact Foundationia kasvojen keskeltä ulospäin kuivalla meikkisienellä tai meikkivoidesiveltimellä. Voit lisätä kasvobalsamia, jos haluat pehmeämmän koostumuksen. Tuotetta voi käyttää myös concealerina esimerkiksi punoituksen ja epätasaisuuksien peittämiseksi. Häivytä tummia silmänalusia ja anna vaikutelma sileästä ihosta levittämällä ensin Cover Stickiä kohtiin, joihin tarvitset lisää peittävyyttä. Ota sitten meikkivoidesivellin ja kostuta sen pää Face Balmiin. Vedä sen jälkeen siveltimellä haluamaasi Compact Foundationia ja levitä sekoitusta Cover Stickin päälle ja muualle kasvoille. Kiinnitä sen jälkeen pohja Compact Powderilla.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.