100% Pure
Cocoa Pigmented Bronzer - Cocoa Gem

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 9 g
Tuotetiedot

100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer - Cocoa Gem

100% Pure Cocoa Pigmented Bronzer - Cocoa Glow on luonnonmukainen aurinkopuuteri, joka sisältää kaakaosta, kahvista, tomaateista ja marjoista peräisin olevia väripigmenttejä. Puuterin heleä, valoaheijastava koostumus luo kasvoille kauniin hehkun. Ihoa ravitsevassa puuterissa on käytetty runsaasti antioksidanttisia vitamiineja, jotka auttavat suojaamaan ihoa.

  • Kasvoille ja vartalolle
  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen
  • Gluteiiniton

Koko: 9 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Tocopherol (Vitamin E),Persea Gratissima (Avocado) Butter,Mica (natural shimmery mineral),Prunus Persica (Peach) Fruit,Sodium Ascorbate (Vitamin C),Punica Granatum (Pomegranate),Coffea Arabica (Coffee) Seed,Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit,Rubus Idaeus (Raspberry),Theobroma Cacao (Cocoa Powder) Extract,Pigments of Theobroma (Cacao),Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit,Papain (Papaya),Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit/Leaf/Stem,Camellia Sinensis (Black Tea) Leaf and Euterpe Oleracea (Acai Berry) Fruit,Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Powder,Rosa Canina (Rosehip Oil) Seed

Katso lisää vastaavia kuin Cocoa Pigmented Bronzer - Cocoa Gem

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut