Maria Åkerberg
Myrrh Nail & Cuticle Oil

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,90 € Suos. hinta 12,95 €
9,90 € Suos. hinta 12,95 €
Variantti : 10 ml
Tuotetiedot

Myrrh Nail & Cuticle Oil on hoitava ja vahvistava öljy kynsille ja kynsinauhoille. Mirhamiöljy ehkäisee tulehduksia. Kylmäpuristettu Sitruunaöljy ehkäisee kynsien haurastumista ja kynsinauhojen repeytymistä. Kylmäpuristettu Jojobaöljy sitoo ihoon kosteutta ja vahvistaa ihon suojakerrosta, jolla on silloin mahdollisuus palautua. Kylmäpuristettu Oliiviöljy, joka sisältää hyvää tekevää E-vitamiinia, imeytyy hitaasti ihoon. Oliiviöljy on peräisin oliivien ensimmäisestä kylmäpuristuksesta (extra virgin). Pullossa on hygieeninen tiputin. Tuote sisältää luonnon omia säilöntäaineita.

Tuotenumero: 43749
Ainesosat

Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene*, Commiphora Myrrh Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool*, Citral*, Geraniol*, Citronellol*. *Components naturally present in essential oils.

Annostus ja käyttö

Ota pisara Myrrh Nail & Cuticle Oilia kumpaankin käteen ja hiero kynsinauhoihin muutaman minuutin ajan joka ilta ennen Hand Creamia tai Hand Cream Beautifulia. Huom: Älä käytä auringonvalossa.

Katso lisää vastaavia kuin Myrrh Nail & Cuticle Oil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.