Lumene
Gloss & Care Nail Polish

(3 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 3-in-1 Shine Caring Base & Top Coat
Tuotetiedot

Lumene Gloss & Care 3-in-1 Shine

Todellinen monikäyttötuote: voit käyttää sitä aluslakkana, päällyslakkana sekä myös kirkkaana, värittömänä kynsilakkana. Tämän tuotteen avulla saat koko manikyyrin edullisesti ja nopeasti yhdellä ja samalla tuotteella. Aluslakan käyttäminen auttaa värilakkaa levittymään tasaisemmin ja se parantaa myös selkeästi värilakan pysyvyyttä ja kestävyyttä. Suomalainen karpalon siemenöljy hoitaa ja kosteuttaa kynsiäsi. Gloss & Care Hoitava Alus- ja Päällyslakka sopii erityisesti naisille, jotka haluavat tulla toimeen yhdellä tuotteella.

  • Ihanteellinen myös kirkkaan, värittömän kynsilakan käyttäjille.

  • Sisältää myös kellastumista ehkäisevän UV-suojan.

Koko: 5 ml

Käyttö

Levitä kerros puhtaalle kynnelle, ja sen jälkeen 1-2 kerrosta värilakkaa. Sen jälkeen lisäkiiltoa ja kestävyyttä antamaan vielä yksi kerros päällyslakaksi. Saadaksesi kiiltävän ja huolitellun värittömän lakkauksen, lisää kaksi kerrosta puhtaalle kynnelle.

Kiiltävä ja huoliteltu väritön lakkaus, 2 kerrosta puhtaalle kynnelle

Ainesosat

Butyl Acetate,Ethyl Acetate,Isopropyl Alcohol,Nitrocellulose,Benzophenone-3,Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer,Acetyl Tributyl Citrate,Trimethylpentanediyl Dibenzoate,TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.,VACCINIUM OXYCOCCOS (CRANBERRY) SEED OIL,POLYVINYL BUTYRAL SAATTAA SISÄLTÄÄ: CI 60725ERI SÄVYJEN AINESOSALUETTELOT POIKKEAVAT TOISISTAAN

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut