Seche
Base

(5 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
9,95 €
9,95 €
Variantti : Ridge Filling Base Coat 14 ml
Osta yhdessä yllä olevan tuotteen kanssa ja hyödynnä alennus
Tuotetiedot

Seche Base Ridge Filling Base Coat tasoittaa kynnen uurteita. Aluslakka auttaa kiinnittämään värilakan kynsiin ja parantamaan lakkauksen kestoa.

Koko: 14 ml

Tuotenumero: 33177
Ainesosat

Butyl Acetate,Ethyl Acetate,Isopropyl Alcohol,Nitrocellulose,Citric Acid,Titanium Dioxide (CI 77891),Bismuth Oxychloride (CI 77163),Camphor,Stearalkonium Hectorite,Toluene,Yellow 5 Lake (CI 19140),Phtalic Anhydride/Trimellitic Anhydride/Glycols Copolymer,Acetyl Triethyl Citrate

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Base

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut