Kure Bazaar
Nail Polish Remover

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
21,95 €
21,95 €
Variantti : Eau Dissolvant Rose
Tuotetiedot

Kure Bazaarin innovatiivinen kynsilakanpoistoaine koostuu 100 % luonnollisista ainesosista, kuten sokeriruo'osta, vehnästä ja maissista. Ei sisällä asetonia, etyyliasetaattia tai tuoksua, eikä sitä ole testattu eläimillä. Kynsilakanpoistoainevesi (Eau dissolvante), kuten Kure Bazaar tuotetta kutsuu, on hellävaraisen kaksifaasisen "öljy vedessä" -koostumus. Se sisältää runsaasti silikonia sisältävää bambuuutetta ja ainesosiamme, mukaan lukien ruusuöljyä ja ruusuvettä aidoista damaskiiniruusuista sekä eteeristä patsuliöljyä antiseptisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Käyttö: Ravista pulloa ja kostuta sitten vanulappu. Pidä pyöristintä kynnen päällä vähintään 5 sekuntia ennen kuin pyyhit kynsilakan pois kynsistä. Pese kätesi saippualla ja vedellä poistaaksesi öljyn kynsistäsi ennen kynsien uudelleenmaalausta.

Tuotenumero: 92706
Ainesosat

INCI: ROSE DAMASCENA FLOWER WATER, DIETHYL, SUCCINATE, POGOSTEMONCABLIN LEAF OIL, ROSA RUBIGINOSA SEED OIL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE.

Katso lisää vastaavia kuin Nail Polish Remover

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.