Lumene
Gloss & Care Nail Polish

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 1,63 €

4,87 € 6,50 €

Säästät 1,63 €

4,87 € 6,50 €

Variantti : 3-in-1 Quick Drying Top Coat 5 ml
Tuotetiedot

Lumene Gloss & Care Quick Drying Top Coat

Lisää kynsilakan kestävyyttä ja antaa kynsille korkeakiiltoisen pinnan. Päällyslakka kuivuu erittäin nopeasti ja se on loistotuote antamaan lisäkiiltoa sekä raikastamaan väriä lakkausten välillä, voidaan lisätä aina tarvittaessa. Lopputuloksena siistit ja upean kiiltävät kynnet helposti ja nopeasti. Suomalainen karpalon siemenöljy hoitaa ja kosteuttaa kynsiä.

  • Sisältää kellastumista ehkäisevän UV-suojan.

  • Formuloitu ilman formaldehydiä, tolueenia ja DPB:tä.

Koko: 5 ml

Käyttö

Levitä kynnelle ensin aluslakka ja sen jälkeen 1-2 kerrosta värilakkaa. Anna lakkauksen kuivua kosketuskuivaksi ja levitä sen jälkeen Nopeasti Kuivuva Päällyslakka.

Ainesosat

Butyl Acetate,Ethyl Acetate,Isopropyl Alcohol,Nitrocellulose,Benzophenone-3,Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer,Acetyl Tributyl Citrate,N-Butyl Alcohol,Sucrose Benzoate,TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.,VACCINIUM OXYCOCCOS (CRANBERRY) SEED OIL,TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE SAATTAA SISÄLTÄÄ: CI 60725ERI SÄVYJEN AINESOSALUETTELOT POIKKEAVAT TOISISTAAN

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Gloss & Care Nail Polish

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut