Lumene
Blueberry

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Liquid Eyeliner 1 Rich Black 2 ml
Tuotetiedot

Lumene Blueberry Liquid Eyeliner

Rajaa enemmän draamaa katseeseen nestemäisellä rajausvärillä! Nestemäinen rajauskynä on täydellinen tuote silmien muodon esiin tuomiseen ja niiden näyttävään rajaamiseen. Todella pitkäkestoinen koostumus on helppo levittää ja se tarttuu välittömästi iholle siveltimestä. Kartiomaista, napakkaa sivellintä on helppo kontrolloida ja se mahdollistaa erittäin tarkankin applikoinnin. Tällä rajausvärillä voit siis vaihdella rajauksen tyyliä ohuen hienostuneesta valloittavan voimakkaaseen viivaan. Intensiivinen rajausväri kehystää katseen täydellisesti ja katseesi saa ansaitsemansa huomion.Suomalainen mustikan siemenöljy ravitsee ohutta silmänympärysihoa. Erinomainen tuote kaikenikäisille naisille, jotka haluavat rajausvärin joka on pitkäkestoinen ja mahdollistaa näyttävän lopputuloksen.

  • Ei sisällä alkoholia tai mineraaliöljyjä
  • Hajusteeton

Koko: 2.8 ml

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Aqua (Water),Glycerin,Phenoxyethanol,Steareth-20,Tocopherol,Caprylyl Glycol,Alcohol Denat.,Xanthan Gum,Simethicone,Ethylhexylglycerin,Steareth-4,Sodium Lauryl Sulfate,Coco-Glucoside,Disodium Laureth Sulfosuccinate,Ammonium Acrylates Copolymer,Dodecane,Polyurethane-35,TARKISTA AINA AINESOSALISTA OSTAMASTASI PAKKAUKSESTA.,VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL,SORBIC ACID SAATTAA SISÄLTÄÄ: CI 77499AINESOSALISTA SAATTAA OLLA MUUTTUNUT

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.