OFRA Cosmetics
Pink Bliss

(1 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
34,95 €
34,95 €
Variantti : 10 g
Tuotetiedot

BCA:n tueksi OFRA Cosmetics on tehnyt yhteistyötä National Breast Cancer Foundationin kanssa ja luonut täysin uuden korostusvärin Pink Bliss, jota voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistää poskipunan kanssa. Älä loista, kun pyyhkäise tällä jäisellä kuplipuun vaaleanpunaisella poskipäällesi.
Rintasyöpätietoisuus on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni, ei vain siksi, että isoäidilläni oli rintasyöpä, vaan koska niin monet naiset kärsivät tästä kauheasta taudista. Olemme OFRAlla erittäin innoissamme ja ylpeitä saadessamme olla virallisesti kumppanuus NBCF:n kanssa ja auttaa kiinnittämään hieman enemmän huomiota tähän asiaan.
Uskon vahvasti sanontaan kun näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi. Toivon, että emme voi ainoastaan ​​auttaa rahallisesti tätä asiaa luomalla Blushful Paletin, vaan myös henkilökohtaisesti autamme kaikkia tällä hetkellä rintasyövästä kärsiviä ja taistelevia naisia ​​tuntemaan olonsa paremmaksi, vaikka vain hetkeksi.
Osa tämän korostuskynän tuotosta lahjoitetaan National Breast Cancer Foundationille, joka auttaa tukemaan rintasyöpää sairastavia naisia ​​kehittämällä auttavia ja inspiroivia ohjelmia. Levitä kasvojen korkeisiin kohtiin saadaksesi kohonneet piirteet ja hehkuva, säteilevä iho.

Tuotenumero: 101112

Katso lisää vastaavia kuin Pink Bliss

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut