PÜR
No Filter Blurring Photography Primer

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
49,50 €
49,50 €
Valinta : 15 ml
Tuotetiedot

PÜR No Filter Blurring Photography Primer on monipuolinen meikkituote, joka kosteuttaa ja heleyttää ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä samalla kun se pohjustaa kasvot. Ainutlaatuisen meikinpohjustustuotteen ihon pintaa tasoittavat heleät mikrohelmet korjaavat ihon sävyvä samalla kun ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevat hoitavat ainesosat ravitsevat ihoa. Vitamiinipitoinen Energy Complex -yhdiste hyödyntää kosteuttavaa agaavea ja välttämättömiä rasvahappoja, jotka valmistelevat ihon meikkituotteiden levitykseen.

Monikäyttöinen tuote sopii sekoitettavaksi myös meikkivoiteen kanssa: pisara kookosöljyä, oliiviöljyä ja karitevoita sisältävää tuotetta tekee meikkivoiteesta heleän näköisen ilman rasvaista kiiltoa. Samalla ihovirheet häivyttyvät ja ihosta tulee säteilevän kaunis.

Koko: 15 ml

Käyttö

Levitä tuotetta puhdistetulle iholle hoitotuotteiden jälkeen ennen meikkituotteiden levitystä. Voit myös sekoittaa tuotetta pisaran meikkivoiteeseen tai käyttää sitä puuterimaisten korostustuotteiden alla tehostaaksesi heleyttävää vaikutusta. Tuote sopii käytettäväksi sekä kasvojen että vartalon iholla.

PÜR No Filter Blurring Photography Primer

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.