Anastasia Beverly Hills
Mini Dewy Setting Spray

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
14,90 € Suos. hinta 18,50 €
14,90 € Suos. hinta 18,50 €
Variantti : Orginial 30 ml
Katso myös
Anastasia Beverly Hills
7 g
Tuotetiedot

Mini Dewy Set -meikinkiinnityssuihkeen saa nyt kätevässä matkakoossa ja kahdella UUDELLA raikkaalla tuoksulla! Valittavana on alkuperäinen kookos-vanilja, makea ananas ja houkutteleva mango. Ammattitason Dewy Set Setting Spray sitoo yhteen meikissä käytetyt tuotteet. Se jättää ihon hehkuvaksi (ei koskaan rasvaisen näköiseksi) ja pitää meikin paikallaan koko päivän. Dewy Set Setting Spray paitsi kiinnittää meikin, myös tekee lopputuloksesta upean hehkuvan. Meikistä tulee raikkaan ja luonnollisen heleä.

Käyttöohjeet

Kevyt, vesipohjainen koostumus jakautuu iholle tasaisesti ja jättää iholle raikkaan ja virkistävän tunteen  Voidaan käyttää tuomaan iholle raikasta hehkua tai ehkäisemään meikin kuivaa ja puuterinmaista ulkonäköä  Voidaan käyttää toistuvasti päivän mittaan ihon raikastamiseen meikin tuhriintumatta  Erityisesti suunniteltu pumppu suihkuttaa kasvoille tasaisen määrän tuotetta  Läpinäkyvä koostumus

Tuotenumero: 98178

Katso lisää vastaavia kuin Mini Dewy Setting Spray

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut