Dermalogica
Sheer Tint SPF20

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 12,49 €

37,46 € 49,95 €

25%

Säästät 12,49 €

37,46 € 49,95 €

Variantti : Dark 40 ml
Tuotetiedot

Sheer Tint SPF20 sävyllisen kosteusvoiteen luonnolliset, valoa heijastavat rautaoksidit antavat kevyen läpikuultavan sävyn. Laajaspektrinen aurinkosuoja suojaa haitallisia UV-säteitä vastaan. Hydrolysoitu helmijauhe, kosteuttava hyaluronihappo ja antioksidanttinen saksanpähkinäuute parantavat ihon rakennetta ja vähentävät kuivuudesta johtuvia juonteita.

  • Sävyllinen päivävoide. 
  • Luonnolliset, valoa heijastavat vaikuttavat aineet yhdessä luonnollisten mineraaliväripigmenttien kanssa tasoittavat ihon sävyä ja hienoja juonteita.
  • Fysikaaliset ja kemialliset aurinkosuojat antavat näkymättömän, laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan.
  • Hydrolysoitu helmijauhe ja kosteuttava, ristisidoksinen hyaluronihappo parantavat ihon rakennetta ja vähentävät kuivuudesta johtuvia juonteita.
  • Luonnollinen maamineraali, rautaoksidi, antaa kevyen sävyn ja luonnollisen peittävyyden.

Tuotenumero: 41728
Käyttö

Puhdistuksen, hoitosuihkeen ja tehoaineen jälkeen levitä kasvoille ja kaulalle. Tarvittaessa laita kosteusvoide alle. Levitä puhtaalle iholle kevyin ylöspäinsuuntautuvin liikkein.

Ainesosat

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.