Estée Lauder
Double Wear Nude Cushion Stick

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 4C1 Outdoor Beige 03 14 ml
Katso myös
Tuotetiedot

Estée Lauder Double Wear Cushion Stick on kätevä meikkivoidepuikko, jonka sisältämä nestemäinen meikkivoide levittyy kevyänä ja heleänä kasvojen iholle. Meikkivoiteen pehmeä tyynyapplikaattori levittää kosteuttavan meikkivoiteen kauniisti kasvojen iholle. Lopputuloksena on luonnollisen heleä ja kuulas meikkipohja, jonka peittävyyttä on mahdollista lisätä kerrostamalla tuotetta.

Meikkivoiteen koostumus on alkuperäistä Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup -meikkivoidetta kosteuttavampi ja heleämpi.

  • Läpikuultava/puolipeittävä

  • Kosteuttaa ja heleyttää ihoa

  • Öljytön koostumus

Koko: 14 ml

Käyttö

Avaa puikon korkki ja kierrä tuotteen annostelijaa saadaksesi meikkivoidetta levitystyynylle. Jos meikkivoidetta tulee liikaa kierrä annostelijaa takaisinpäin. Töpöttele meikkivoidetta haluamillesi ihoalueille ja pyörittele se sitten iholle applikaattorilla. Häivytä meikkivoide kevyin vedoin.

Puhdista tyynyosa irroittamalla se pakkauksesta kultaisen renkaan kohdalta kiertäen. Pese tyyny saippualla ja lämpimällä vedellä. Taputtele tyyny kuivaksi ja kierrä se heti takaisin paikoilleen. Anna sienen kuivua ennen kuin asetat korkin paikoilleen.

Tuotenumero: 39413

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.