bareMinerals
Moonlit Magic: Original Foundation

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : Fairly Light
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

bareMinerals Moonlit Magic: Original Foundation

bareMinerals Moonlit Magic -lahjapakkaus sisältää bareMineralsin Original SPF 15 Foundation -mineraalimeikkipuuterin yltäkylläisessä, kullan värisessä limited edition -pakkauksessa. Lisäksi pakkaus sisältää meikkipuuterin levitykseen oivallisesti soveltuvan, niinikään kauniin kultaisen Beautiful Finish Brush -siveltimen.

bareMinerals Original SPF 15 Foundation -mineraalimeikkipohjan ohut koostumus jättää iholle luonnollisen ja valoa heijastavan lopputuloksen. bareMineralsin klassikkotuote tasoittaa ihosi sävyä ja häivyttää ihovirheitä kätkien tummia silmänalusia, ihon punoitusta ja pigmenttivirheitä.

  • Mineraalimeikkivoide
  • Vegaaninen koostumus
  • Aurinkosuojakerroin SPF 15
  • Pakkaus sisältää kabuki-siveltimen

Sisältää

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Mica,Titanium Dioxide (CI 77891),Bismuth Oxychloride (CI 77163),CI 77492,Iron Oxides (CI 77499,CI 77491)

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.