Couleur Caramel
BIO Mineral Foundation

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : N°21 Light Beige
Tuotetiedot

Couleur Caramel tunnetaan korkeasta laadustaan; niiden mineraalijauheet. Salaisuus piilee mikronisoitujen mineraalipigmenttien ja orgaanisten öljyjen innovatiivisessa yhdistelmässä, joka antaa Couleur Caramel BIO Mineral -meikkivoidelle erittäin pigmenttisen, erittäin hienon ja uskomattoman pehmeän koostumuksen, jota on helppo levittää ja työstää. Tämä 100 % luonnollinen, talkkiton puuterimeikkivoide mattapintainen ja sulautuu ihoasi kauniin luonnollisen ilmeen, joka kestää koko päivän. Siinä on silkkinen kosketus ja se antaa ihon hengittää tukkimatta huokosia.

 

Puuteri sisältää runsaasti aktiivisia, luonnollisia ja orgaanisia ainesosia (20 %), kuten kuten aprikoosiöljy, sheavoi, makadamiaöljy, avokadoöljy, karanjaöljy ja oliiviöljystä saatu skvaleeni, joka vahvistaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Tämä tekee siitä sopivan kaikille ihotyypeille, olipa sinulla kuiva, herkkä tai kypsä iho.

 

Tulet rakastamaan sitä, koska se:

&bull ; Siinä on erittäin pigmenttinen ultrahieno rakenne

• Antaa ihollesi luonnollisen keskipeittävän ja sillä on pitkäkestoinen mattavaikutus

• Tuntuu silkkisen sileältä; iho

• Pitää ihosi mattapintaisena kuivattamatta ihoa

• Ravitse, kosteuta ja suojaa ihoasi

• Anna ihosi hengittää vapaasti

• Toimitetaan ylellisessä ja ympäristöystävällisessä PLA-pakkauksessa, jonka kannessa on peili.

• 100 % luonnollinen, vegaaninen ja julmuusvapaa

• Sillä on korkein mahdollinen ekokosmetiikkasertifikaatti (COSMOS ORGANIC)

• Ei sisällä talkkia, vismuttioksikloridia, nanohiukkasia, parabeeneja, silikoneja, mineraaliöljyjä, hajusteita, synteettisiä väriaineita

 

Käyttö:

Kabuki sivellin on välttämätön BIO Mineral meikkivoiteen levittämiseen. Pehmeällä puuteriharjalla et saa pohjavaikutus. Ota osa BIO-mineraalijauhetta kämmenelle. Ota pieni määrä puuteria kabuki-siveltimeen. Slå tarpeettomasta jauheesta. Levitä mineraalipuuteria kasvoille kevyellä paineella ja pyörivin liikkein. Voit lisätä useita kerroksia, kunnes olet saavuttanut halutun tuloksen. Muista, että mineraalijauhe vaatii muutaman minuutin kovettumaan.

 

Asiantuntijan vinkki:

Saat säteilevämmän, luonnollisemman ja kauniimman lopputuloksen, joka kestää koko päivän. :

Vaihe 1: Levitä jokin Couleur Caramel -pohjamaaleista. Se antaa kasvoillesi kauniin luonnollisen hehkun ja takaa pitkäkestoisen tuloksen.

Vaihe 2: Levitä ultraohut kerros Couleur Caramelin läpinäkyvää silkkipuuteria koko kasvoille suurella puuterisiveltimellä. Ihosta tulee sileämpi ja mineraalipuuteri levittyy paremmin ja tasaisemmin.

Vaihe 3: Poimi pieni määrä BIO-mineraalipuuteria kabuki-siveltimellä. Purista ylimääräinen jauhe pois. Levitä mineraalipuuteria kasvoille kevyellä paineella ja pyörivin liikkein. Voit lisätä useita kerroksia, kunnes olet saavuttanut halutun tuloksen. Muista, että mineraalipuuterit vaativat muutaman minuutin kovettumisen.

Vaihe 4: Lämmitä ihoa Couleur Caramelin kompaktilla bronzerilla. Toimii hyvin seuraavien kanssa: Couleur Caramel kabuki -siveltimellä, Couleur Caramel Silk -jauheella, Couleur Caramelilla, joka vahvistaa ihonväriä.

 

Rikkastettu seuraavilla aktiivisilla ainesosilla:

< p> Luomu aprikoosiöljy: pehmentää ihoa ja antaa luonnollisen hehkun

Orgaaninen avokadoöljy: ravitsee, pehmentää ja suojaa ihoa

Orgaaninen sheavoi: antaa iholle pehmeyttä ja joustavuutta, suojaa

p>

 

Sävyjen kuvaukset:

21 - vaalea beige

23 - aprikoosi beige

p>

25 - Oranssi beige

26 - Vaaleanruskea

Tuotenumero: 94021

Katso lisää vastaavia kuin BIO Mineral Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.