Clinique
Beyond Perfecting Foundation + Concealer

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
41,50 €
41,50 €
Valinta : 01 Linen 30 ml
Muut värit :
Tuotetiedot

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer on monipuolinen meikkipohjatuote, joka yhdistää meikkivoiteen ja peiteaineen. Kevyt ja kosteuttava meikkivoide luo iholle luonnollisen ja kauniin meikkipohjan, joka kestää koko päivän. Ihohuokosia tukkimaton meikkivoide antaa ihon hengittää vapaasti. Meikkivoide säilyttää sävynsä muuttumattomana myös kostealla ilmalla ja hikoillessa.

Riittoisa meikkivoide sisältää runsaasti sävypigmenttejä, minkä vuoksi tuote voi näyttää tummemmalta ennen kuin se levitetään iholle. Asetuttuessaan iholle meikkivoide sulautuu sen pinnalle ja luo virheettömän lopputuloksen.

  • Peittävä meikkivoide

  • Kaikille ihotyypeille

  • Kosteuttaa

  • Luonnollinen lopputulos

Koko: 30 ml

Käyttö

Sivele meikkivoidetta otsan, poskien ja leuan iholle applikaattorin syrjällä. Levitä tuotetta nenänvarteen ja leukapieliin applikaattorin viistottua kärkeä käyttäen. Häivytä meikkivoide iholle sormin.

Viimeistele meikkipohja leivttämällä meikkivoidetta applikaattorin kärjellä peiteaineen tapaan lisää peittoa tarvitseville alueille kuten silmänalusille, nenänpieliin ja epäpuhtauksille. Häivytä tuote iholle sormenpäillä taputellen.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut