Lily Lolo
Mineral Powder Foundation

5stars stars, based on 4 reviews
Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
27,50 € 27,50
27,50 € 27,50
Valinta :
Tuotetiedot

Lily Lolo Mineral Powder Foundation

Lily Lolo Mineral Powder Foundation on hienojakoinen mineraalimeikkipohja, jonka kevyt ja ilmava koostumus sopii kerrostettavaksi voimakkaamman peittävyyden saavuttamiseksi. Mineraalimeikki jättää iholle luonnollisen ja heleän lopputuloksen, joka antaa ihon hengittää.

Koko: 10g

Käyttö

Kopauta pieni määrä puuteria rasian kanteen. Pyörittele kabuki-sivellintä kannessa, kunnes puuteri on kadonnut siveltimen sisään. Jatka pyörittelyä kasvoilla keskeltä ulospäin suuntautuvin liikkein. Toista kunnes olet saavuttanut tasaisen lopputuloksen koko kasvoille.

Ainesosat Ainesosat

May contain:,CI 77499,CI 77891,CI 77491,CI 77492,CI 77007,Zinc Oxide,Mica (CI 77019),CI 77000

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut