Max Factor
All Day Flawless 3in1 Foundation

(1 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
15,95 €
15,95 €
Variantti : 80 Bronze
Katso myös
Tuotetiedot

Max Factorin Facefinity All Day Flawless Foundation tarjoaa kolme toimintoa yhdessä - pohjamaalin kestävyyttä, meikkivoidetta SPF 20:lla ja peitevoidetta täydellisen peittävyyden takaamiseksi. Antaa kestävän lopputuloksen korkealla peittävyydellä ja mattapintaisella pinnalla. On öljytön ja dermatologisesti testattu.

Facefinity All Day Flawless Foundation on ainutlaatuinen hybridituote, jossa on pohjustetta, peitevoidetta ja meikkivoidetta, ja sillä on monikäyttöinen, täysin peittävä koostumus, joka sulautuu helposti ihoon. Peittää tasaisesti tummat silmänalukset ja epäpuhtaudet jättäen mattapintaisen, mutta säteilevän lopputuloksen.

All Day Flawless Foundationissa on eksklusiivinen Flexi-hold™-teknologia, mikä tarkoittaa, että koostumus on erittäin kevyt ja liikkuu pehmeästi ihon mukana tarjoten äärimmäistä mukavuutta käyttäessäsi sitä. Sisäänrakennettu primer tarjoaa tasaisen pohjan ja lisäkestävyyttä meikkivoidellesi, ja sisäänrakennettu peitevoide antaa lisäpeittävyyttä tarvittaessa.


3 in 1 -tuote pohjamaalilla, meikkivoiteella ja peitevoideella.
Korkea peittokyky ja pitkäkestoinen
Matta viimeistely
SPF 20
Öljytön
Dermatologisesti testattu
Vegaaninen kaava

Tuotenumero: 112106

Katso lisää vastaavia kuin All Day Flawless 3in1 Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut