rms beauty
"un" Cover-Up Cream Foundation

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
55,95 €
55,95 €
Variantti : 33.5 30 ml
Katso myös
Tuotetiedot

RMS Beauty &rdquo ;Un” Cover-Up Cream Foundation antaa yhtä mukavan ja luonnollisen lopputuloksen päälle iho alkuperäisenä ”un” peittoalue, mutta siinä on suurempi peittoalue punoitus ja epäpuhtaudet.

Tämän koostumuksen ainesosat ovat vuorovaikutuksessa ihon kanssa ja pehmentävät sitä, jolloin tuloksena on mukava ja terve hehku, ja huolimatta sen korkeasta peittävyydestä. Viimeistely ei koskaan muutu kakkumaiseksi tai luonnottomaksi. Peittoaste on helppo säätää riippuen; kuinka paljon tuotetta levität ja sävyt on kehitetty huolellisesti sopeutumaan täydellisesti ihon sävyyn.

Tämä ihoa hoitava meikkivoide parantaa ihon rakennetta, kiiltoa, tasapainottaa ja tuo ihon sävyä esiin.
”Un” Cover-up Cream Foundation perustuu laadukkaita luomuöljyjä kuten buritiöljyä, jojoba- ja kookosöljyä, ja se sisältää myös kehäkukka-, gourmand- ja lakritsinjuuriuutteita, jotka rauhoittavat ja joilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus.

Sopii kaikenikäisille ja -tyypeille.

Tuotenumero: 87945

Katso lisää vastaavia kuin "un" Cover-Up Cream Foundation

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.