Lumene
Nordic Chic Cover Stick

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 1 Light Beige 4 g
Tuotetiedot

Lumene Nordic Chic Cover Stick -peitepuikko auttaa luomaan virheettömältä näyttävän ihon hetkessä. Helppokäyttöinen peitepuikko sopii täydellisesti peittämään näppyjä ja muita pieniä ihovirheitä. Peitepuikon hienojakoisten väripigmenttien ansiosta tuotteen koostumus tuntuu iholla ohuelta, mutta lopputulos on silti tarpeeksi peittävä. Peitepuikko sopii käytettäväksi sekä yksinään että yhdessä meikkivoiteen kanssa peittävämmän lopputuloksen luomiseksi.

Koko: 4 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 75046
Ainesosat

Polyhydroxystearic Acid,Talc,Polyethylene,Ozokerite,Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax),Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate,Methicone,Isostearyl Neopentanoate,Hydrogenated Castor Oil,CI 77492,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Isodecyl Neopentanoate,Nylon-6,(CI 77491,CI 77499) IRON OXIDES,(Ci 77891) Titanium Dioxide.

Katso lisää vastaavia kuin Nordic Chic Cover Stick

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.