OFRA Cosmetics
Corrector Tri-Pot

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
18,95 €
18,95 €
Valinta : Deep 4 g
Muut värit :
Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Corrector Tri-Pot on voidemainen peiteaine, joka taittaa ihon sävymuutoksia. Peiteaineen kolme eri sävyä toimivat silmänalusilla häivyttämässä tummuutta, näppyjen päällä peittämässä punaisuutta ja hyperpigmentaatiota taittavina tuotteina. Peiteaine sopii pigmenttipitoisen koostumuksensa ansiosta myös läpikuultavien verisuonien ja syntymämerkkien peittämiseen.

  • Pigmenttipitoinen peiteaine

  • Voidemainen, helposti levittyvä koostumus

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 4 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Phenoxyethanol,Iron Oxides,Ozokerite,Mineral Oil,Stearate,Zinc,Petrulatum,Lanolin Substitute,(And) Ethylhexyglycerin; May Contain: Titanium Dioxide

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.