OFRA Cosmetics
Corrector Tri-Pot

Varastossa Ilmainen toimitus 50€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 3,63 €

10,87 € 14,50 €

Säästät 3,63 €

10,87 € 14,50 €

Variantti : Deep 4 g
Kampanja

OFRA Cosmeticsin yli 34,90€ arvoisen oston yhteydessä saat OFRA Miller Squad Midi Palette .meikkipaletin (sis. 2 x highlighter ja 1 x poskipuna) kaupan päälle. Arvo 35€.

Tuotetiedot

OFRA Cosmetics Corrector Tri-Pot on voidemainen peiteaine, joka taittaa ihon sävymuutoksia. Peiteaineen kolme eri sävyä toimivat silmänalusilla häivyttämässä tummuutta, näppyjen päällä peittämässä punaisuutta ja hyperpigmentaatiota taittavina tuotteina. Peiteaine sopii pigmenttipitoisen koostumuksensa ansiosta myös läpikuultavien verisuonien ja syntymämerkkien peittämiseen.

  • Pigmenttipitoinen peiteaine

  • Voidemainen, helposti levittyvä koostumus

  • Vegaaninen koostumus

Koko: 4 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Ainesosat

Phenoxyethanol,Iron Oxides,Ozokerite,Mineral Oil,Stearate,Zinc,Petrulatum,Lanolin Substitute,(And) Ethylhexyglycerin; May Contain: Titanium Dioxide

Katso lisää vastaavia kuin Corrector Tri-Pot

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.