Yves Saint Laurent
Mascara & Concealer Giftset

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Touche Éclat Gift Set

Yves Saint Laurent Touche Éclat Gift Set -lahjapakkaus sisältää kaksi YSL-klassikkoa: Touche Éclat -valokynän täysikokoisena ja matkakokoisen Volume Effet Faux Cils -ripsivärin.

  • Yves Saint Laurent Touche Éclat on maailman ensimmäinen valokynä, josta on tullut vuosien saatossa ikoninen klassikkotuote.Kynämäiseen muotoon pakatun tuotteen valoa heijastava koostumus häivyttää silmänalusien tummuutta ja korostaa kasvonpiirteitä. Valokynää voidaan käyttää myös silmämeikin pohjustukseen tai amorin kaarella luomaan illuusio täyteläisemmistä huulista. Valitsemalla omaa ihonsävyä tummemman sävyn voidaan tuotteen avulla myös muotoilla kasvoja niitä varjostamalla.

  • Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils on klassikkoripsiväri, jonka uudistettu koostumus myös hoitaa ripsiä. Dramaattisen lopputuloksen tuova ripsiväri antaa ripsille intensiivisen sävyn ja runsasta tuuheutta korostaen katsetta välittömästi. Ripsiväriharjan nailonkuidut kietovat jokaisen ripsen pehmeään ripsivärimassaan B5-vitamiinin vahvistaessa ja suojatessa ripsiä.

  • Limited Edition - saatavilla vain rajoitetun ajan

  • Pakkaus sisältää valokynästä sävyn 2

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.