Dermalogica
HydraBlur Primer

(2 Arvostelut)
Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille

Säästät 13,62 €

40,88 € 54,50 €

Säästät 13,62 €

40,88 € 54,50 €

Variantti : 22 ml
Tuotetiedot

HydraBlur Primer pohjustustuote kosteuttaa, tasoittaa ja häivyttää virheet, tuloksena virheettömän mattapintainen ja silkinpehmeä iho. Antaa täydellisen pohjan meikille - tai meikittömän, luonnollisen heleän ihon.  H2ORelease™ Complex ja öljymerikaaliöljy antavat pitkävaikutteista kosteutta, lukitsevat kosteuden ihoon ja häivyttävät ryppyjä ja juonteita. Mikrokapseloitu väriteknologia tasoittaa sävyeroja ja vapauttaa sävyn tuotetta levittäessä. Kevyt sävy sopii jokaiselle iholle. Whu-Zhu-Yu -hedelmäuute tekee ihosta säteilevän ja heleän. Sieniuute silottaa ihon pintaa ja vähentää huokosten näkyvyyttä kuivattamatta ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille ja erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.
  • Meikinpohjustaja kosteusköyhälle iholle.
  • Kosteuttaa tehokkaasti ja tasoittaa ihon pintaa.
  • Vähentää huokosten näkyvyyttä ja tekee ihosta mattapintaisen.
  • Antaa kevyen neutraalin peittävyyden ja kestävän pohjan meikille.

Käyttö

Levitä Dermalogica-kosteusvoide ihoosi ja sen jälkeen herneen kokoinen määrä HydraBlur Primeria kasvoille ja halutessasi myös kaulalle ennen meikkiä. Halutessi meikittömän lopputuloksen voit käyttää HydraBlur Primeria ilman meikkiä. Levitä kostealla meikkisienellä tehostaaksesi mattapintaista lopputulosta.

Ainesosat

Katso lisää vastaavia kuin HydraBlur Primer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut