Nuxe
Créme Prodigieuse Boost Smooting Primer

Vain 2 jäljellä Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
40,95 €
40,95 €
Variantti :
Katso myös
Tuotetiedot

Tasoittava, monivaikutteinen primer, joka antaa luonnollisen kauniin pohjustuksen. Luonnolliset ainesosat ja jasmiininkukkaa sisältävä antioksidanttiyhdiste tehoaa viiteen ulkoisen rasituksen ja kiireisen elämäntyylin aiheuttamaan, näkyvään ikääntymisen merkkiin: ensimmäiset ikääntymisen merkit, väsymyksen merkit, harmaa ja eloton iho, epätasaisuudet, kiiltävä iho). Kirkastaa ja tekee ihosta mattapintaisen muutamassa sekunnissa samalla kun se ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Häivyttää ihon epätasaisuuksia, ja jättää ihon sileäksi ja silkinpehmeäksi. Vähentää päivä päivältä ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä sekä parantaa ihon rakennetta ja tekee siitä huomattavasti tasaisemman.

Käyttö: Levitä päivävoiteen päälle saadaksesi luonnollisen raikkaan, mattapintaisen ihon.
Primer toimii myös erinomaisena meikinpohjustustuotteena. Levitä se meikin alle saadaksesi kauniimman ja kestävämmän tuloksen.

Tuotenumero: 83277

Katso lisää vastaavia kuin Créme Prodigieuse Boost Smooting Primer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.