100% Pure
Fruit Pigmented Blush

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

100% Pure Fruit Pigmented Blush

100% Pure Fruit Pigmented Blush on hedelmäpigmenttejä sisältävä poskipuna, jonka luonnonmukainen, antioksidanttinen koostumus tuo kasvojen iholle heleän ja luonnolisen sävyn.

  • 100% luonnollinen - 100% vegaaninen
  • Gluteiiniton

Koko: 9 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

(1) certified organic by QAI.
(2) certified organic by Organic Certifiers.
(3) certified organic by Soil Association Certification Limited.
(4) certified organic by Baystate Organic Certifiers.
(5) certified organic by Oregon Tilth Certified Organic.

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter,Oryza Sativa (Rice) Starch,Tocopherol (Vitamin E),Mica (natural shimmer mineral),Punica Granatum (Pomegranate) Extract,Sodium Ascorbate (Vitamin C),Punica Granatum (Pomegranate),rosa canina (rosehip) seed oil,Prunus Persica Fruit (Peach),Solanum Lycopersicum Fruit/Leaf/Stem (Tomato),Rubus Fruticosus Fruit (Blackberry),Rubus Idaeus Fruit (Raspberry),Fragaria Vesca Fruit (Strawberry),Persea Gratissina Oil (Avocagod Butter),Pigmented Extracts of Prunus Domestica Fruit (Plum),Vaccinium Macrocarpon Fruit (Cranberry),Daucus Carota Sativa Root (Carrot),Matricaria Chamomilla Leaf (Chamomile) and Mentha Piperita Leaf (Peppermint),Lycium Chinense Fruit (Goji Berry) Extract

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.