estelle & thild
BioMineral Fresh Glow Satin Blush

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : Soft Pink 10 g
Tuotetiedot

Luonnollista sävyä poskille! Estelle & Thild Fresh BioMineral Fresh Glow Satin Blush on sertifioitu luonnonkosmetiikan poskipuna, joka antaa iholle kauniin hehkun. Hoitava koostumus levittyy iholle kevyesti ja vaivattomasti tuoden satiinipintaisen lopputuloksen. Poskipuna sisältää hoitavia ainesosia, jotka kosteuttavat ihoa ja tuovat osaltaan kasvoille upeaa heleyttä.

  • Hoitava koostumus

  • Riisipuuteri poistaa ihon kiiltoa, avokadoöljy ravitsee ja karitevoi kosteuttaa

  • E-vitamiini toimii antioksidanttina

Koko: 10 g

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 55400
Ainesosat

Mica,Tocopherol,Parfum,Zinc Stearate,Lauroyl Lysine,CI 77499,CI 77491,CI 77492,CI 75470,Glyceryl Caprylate,Olea Europaea Fruit Oil,Butyrospermum Parkii Butter*,Oryza Sativa Powder*,Hydrogenated Vegetable OilMay Contain (+/-): CI 77891,Persea Gratissima Oil*,CI 77163* Ingredient from Organic Farming**Made using organic ingredientsNatural: 100% Organic: 14%100 % natural origin of total. 14 % of the total ingredients are from Organic Farming.

Katso lisää vastaavia kuin BioMineral Fresh Glow Satin Blush

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.