Natalie
Bloomy - Cheek & Lip Tint

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
24,50 €
24,50 €
Variantti : Multifunctional vegan blush for lips, cheeks and eyes 12.5 ml
Tuotetiedot

Tämä on huulten ja poskiväri; monitoimituote, joka on nesteessä virkistää paljaita poskia, huulia ja silmiä päivän aikana. Monipuolinen ja imarteleva sävy täydellisessä sekoituksessa ruusua ja nudea, sopii kaikille ihonsävyille ja on "must have". niille, jotka haluavat luonnollisen ja terveen ulkonäön.
Yhtä hyvä huulille, poskille ja silmäluomille, tämä tuote antaa paljon kosteutta ja kiiltoa eikä kuivata huulia. Koostumus on kermainen, samettisen pehmeä ja helppo levittää. Se liukuu helposti päälle iholle ja jättää tarkan punaisen läpinäkyvän värihuunan. Muotti on valmistettu Italiassa ja kehitetty alusta alkaen täydellisen "överton / poskipuna" - Anniken Jørgensenin kaavan mukainen tuote.
Tuotteessa on kevyiden esterien muodon herkkä tasapaino ja tasoittavan polymeerin rakenne. Tämä tarkoittaa, että tuotetta voidaan voidella tasaisesti ja se pysyy päällä; iho. Hohtavat pigmentit antavat värin, joka vaihtelee riippuen; mihin valo osuu.

Tuotenumero: 95586

Katso lisää vastaavia kuin Bloomy - Cheek & Lip Tint

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.