Youngblood
Mineral Rice Setting Powder

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 29€ tilauksille
Variantti : 03 Dark 10 g
Tuotetiedot

Youngblood Mineral Rice Setting Powder on korkeatasoinen viimeistelypuuteri, joka hillitsee ihon rasvoittumista ja häivyttää ihohuokosia koko päivän. Sopii erityisen hyvin käytettäväksi rasvoittuvalla T-alueella. Ainutlaatuinen koostumus sisältää riisitärkkelystä, maissitärkkelystä ja mineraaleja. Toimii täydellisesti yhdessä Natural Loose Mineral Foundation -meikkipohjan kanssa.

  • Ei sisällä talkkia

Koko: 10 g

Tuotenumero: 28249
Ainesosat

May contain:,Mica,Methylparaben,Propylparaben,Silica,Aluminum Starch Octenylsuccinate,Iron Oxides (CI 77491),Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Extract,Oryza Sativa (Rice) Starch,Iron Oxides (CI 77492),Iron Oxides (CI 77499),Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract,Althaea Officinalis Root Extract,Carnum Petroselinum (Parsley) Extract,Centaurea Cyanus Flower Extract

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Mineral Rice Setting Powder

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.