By Terry
Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil

Tilapäisesti loppu Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
45,95 €
45,95 €
Variantti : N300. Medium Fair
Tuotetiedot

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil on sävytetty versio suositusta irtopuuterista. Sävytetty irtopuuteri on koostumukseltaan ainutlaatuinen, sillä se sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Äärimmäisen hienojakoinen irtopuuteri häivyttää huokosia ja juonteita tehden ihosta tasaisemman näköisen ja kiinnittäen samalla meikin. Irtopuuterin kahdesta ainesosasta syntyvä koostumus sisältää hyaluronihappoa ja mikrokokoisia mineraaleja, jotka jättävät kasvojen ihon heleäksi estäen samalla sen kiiltelyä. Ihoa kuivattamaton, mattainen irtopuuteri sopii käytettäväksi paitsi meikin kiinnitykseen myös yövoiteen päällä: puuteri luo iholle kevyen, kosteutta sitovan hunnun, joka suojaa uudistuvia ihosoluja.

 

  • Hienojakoinen irtopuuteri
  • Sävytetty koostumus
  • Sisältää hyaluronihappoa
  • Häivyttää juonteita ja ihohuokosia
  • Silottava vaikutus

 

Koko: 10 g

Käyttö

Käytä irtopuuteria meikkipohjan kiinnitykseen. Voit myös käyttää irtopuuteria meikin pohjustukseen ennen meikkipohjan levitystä. Käytä irtopuuterin levitykseen aina kookasta puuterisivellintä (ei sisälly pakkaukseen) sen erittäin hienojakoisen koostumuksen vuoksi. Huomioithan, että irtopuuterin ainutlaatuisen kevyen koostumuksen vuoksi sitä kuuluu käyttää kasvoilla huomattavasti tavallista irtopuuteria vähemmän. Mikäli puuteri tuntuu kuivattavan ihoa, on tämä merkki siitä, että puuteria on käytetty iholla liikaa.

Katso lisää vastaavia kuin Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.