bareMinerals
Unwrap Complexion Rescue

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 3 Pcs, Neutral 5
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

bareMinerals Unwrap Complexion Rescue -tuotepakkaus sisältää kolme suosittua bareMinerals-tuotetta, joiden avulla luot kauniin meikkipohjan.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream on monikäyttöinen geelivoide, joka yhdistää ihonhoidon ja meikkauksen. Tuote hoitaa ja ravitsee ihoa samalla kun sen sävytetty koostumus tekee ihosta välittömästä tasaisemman sävyisen ja heleän näköisen.

bareMinerals Complexion Rescue Smoothing Face Brush on pehmeä meikkipohjasivellin, joka sopii erityisesti bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream -tuotteen levitykseen. Siveltimen muotoillut kaksoisharjakset levittävät meikkipohjan kauniisti ja pehmeästi kasvojen iholle. Lopputulos on kauniisti häivyttynyt ja luonnollisen näköinen.

bareMinerals Mineral Veil on läpikuultava irtopuuteri, joka levittyy iholle täydellisen ohuena ja pehmeänä huntuna. Kevyt ja silkkinen koostumus tuntuu iholla miellyttävältä sekä auttaa häivyttämään juonteita ja ihohuokosia. Puuteri jättää ihon mattaisen tuntuiseksi, rauhoittaa punoitusta sekä auttaa meikkipohjaa pysymään kauniina läpi päivän.

  • Saatavilla kolmessa eri sävyssä

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.