Meikit

Luomiväripaletit

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia luomiväripaletteja, joiden laaja sävytarjonta pitää tyytyväisenä vaihtelunhaluisimmatkin meikkaajat. Kätevä luomiväripaletti helpottaa meikkausta, sillä se sisältää valikoiman toisiinsa sopivia sävyjä, joita voi käyttää yksinään tai toisiinsa yhdistäen. Useita sävyjä sisältävän luomiväripaletin avulla voi luoda loputtoman määrän erilaisia silmämeikkejä ja vain mielikuvitus asettaa meikkaukselle rajat.

Kokeile uusia meikkisiveltimiä

Kokeile käyttää suosikkipalettiasi laadukkailla meikkisiveltimillä saadaksesi siitä entistä enemmän iloa irti. Monien luomiväripalettien mukana tulee jo valmiiksi luomivärisivellin, mutta usein paletin avulla syntyy vieläkin parempi lopputulos, kun sen sisältämiä luomivärejä käyttää laadukkailla luomivärisiveltimillä. Vaaleat sävyt toistuvat intensiivisempinä, kun ne levittää luomelle siveltimen sijaan vaahtomuovisella applikaattorilla ja erilaiset synteettisestä karvasta tai luonnonkarvasta valmistetut luomivärisiveltimet auttavat paitsi levittämään myös häivyttämään luomivärin. Kokeile käyttää luomivärejä myös silmien rajaukseen tarkan rajaussiveltimen avulla.

Väreillä leikkiminen on hauskaa!

Useita sävyjä yhdistävä luomiväripaletti on mitä parhain tuote varmistamaan, että saatavillasi on jokaiseen tilanteeseen sopivia luomivärisävyjä. Kevyitä nudesävyjä sisältävä luomiväripaletti on helppo tuote arkimeikkiin, mutta mikäli siitä löytyy myös muutama tummempi sävy, taipuu se helposti myös iltameikkiin.
Valitessasi nudea luomiväripalettia kiinnitä huomiota, että valitset omaan väritykseesi sopivan paletin. Jos ihosi on punapohjainen, valitse viileitä nudesävyjä sisältävä paletti tai jos ihosi on keltapohjainen, imartelee sitä parhaiten lämpimiä nudesävyjä sisältävä paletti. Meikkipussin täytteeksi sopii loistavaksi myös yksi värikkäämpi meikkipaletti, jonka avulla meikkiä voi aina tilanteen vaatiessa piristää.

Paljon erilaisia luomiväripaletteja

Luomiväripaletteja on saatavilla paitsi erilaisissa sävyissä myös erilaisilla koostumuksilla. Mattainen luomiväripaletti sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen luomaan klassisen lopputuloksen. Helmiäishohtoisia sävyjä sisältävä luomiväripaletti tuo valoa ja avartaa katsetta. Vaikka lopputulos onkin hohtava, sopivat helmiäisluomivärit loistavasti myös aikuisemmalle käyttäjälle, sillä ne auttavat korostamaan silmiä ja nostavat esiin silmäluomea, joka on saattanut jäädä iän myötä laskeutuneen kulmaluun alle piiloon. Metallinhohtoiset luomiväripaletit ja glitterisen kimaltavat luomivärit ovat mitä parhain vaihtoehto juhlaan, sillä silloin meikki saa säihkyä estotta.

Löydät valikoimastamme paljon erilaisia luomiväripaletteja suosituilta tuotemerkeiltä kuten esimerkiksi NYX PROFESSIONAL MAKEUP, the Balm, Clarins, IsaDora ja Maybelline.

Suodata