Lancôme
La Palette La Rose

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tuotetiedot

Lancôme La Palette La Rose on kaunis meikkipaletti, joka kuljettaa mielen romanttiseen, pariisilaiseen kevääseen. Paletti sisältää kuusi keväistä luomivärisävyä sekä kolme erilaista huulipunaa, joista yksi on erittäin kiiltävä ja kaksi samettisen pinnan jättäviä. Paletin sävyt on suunnitellut Lancôme-meikkien luova johtaja Lisa Eldridge ja niitä on helppoa kerrostaa ja yhdistellä usealla tavalla. Paletti sisältää lisäksi kaksipäisen meikkisiveltimen, jonka avulla tuotteet levittyvät kauniisti.

  • Sisältää 6 lumiväriä ja 3 huulipunaa

  • Limited Edition

  • Osa kevään 2017 Absolutely Rôse -meikkikokoelmaa

Kaiverruta tuotteeseen henkilökohtainen teksti!

Tähän tuotteeseen on mahdollista kaiverruttaa henkilökohtainen teksti. Valitse esimerkiksi persoonallinen viesti, oma nimesi tai jotain hauskaa. Kaiverrettu tuote on myös loistava lahjaidea ja tuntuu lahjansaajasta taatusti henkilökohtaiselta! Lue lisää kaiverruksesta ja kaiverrettaviksi sopivista tuotteista täältä.

Huomioithan, että emme ota vastaan kaiverrettujen tuotteiden palautuksia. Varmista siis, että haluamasi teksti on oikea ja että olet valinnut oikean tuotteen. Kaiverrus voi sisältää korkeintaan 25 merkkiä. Emme kaiverra tuotteisiin kirosanoja tai asiattomuuksia. Tuotteen kaiverrutus voi pidentää sen toimitusaikaa 1-3 arkipäivällä.

Katso lisää vastaavia kuin La Palette La Rose

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut