Sensai
Lash Volumiser Mascara & Primer

Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää
Arvo 62,45 € 56,20 €
Aiempi hinta 56,20 €
Value pack
Arvo 62,45 € 56,20 €
Aiempi hinta 56,20 €
Paketin tuotteet
Tuotetiedot

Täysi keskittyminenå ögon näiden tuotteiden kanssa. 

Sensai Eyelash Base 38°C - Ripsiripsien pohja, joka maksimoi ripsivärin tuloksen paksumpiin ja pidempiin ripsiin. Kanebo Sensai Eyelash Base 38°C levittää valkoisen kerroksen vahaa Ripset ripsivärin valmisteluna. Tämä pohja tekee ripsistä pidempiä ja paksumpia ja tekee väristä tasaisen. ripsiväri kirkkaampi levityksen jälkeen volyymin lisäämiseksi.

Sensai Mascara Lash Volumiseer 38°C -  Muuta ripset tällä poikkeuksellisella ripsivärillä, joka antaa erittäin tehokkaat tulokset kuin ripset olisivat moninkertaistuneet. Sensai Mascara Lash Volumiserin koostumus 38°C peittää jokaisen ripsen ja tarjoaa maksimaalisen volyymin, kun taas erityisesti suunniteltu kolminkertainen spiraaliharja vangitsee jokaisen yksittäisen ripsen juuresta latvaan peittäen ja erottaen täyden tehostetun vaikutuksen.

Voimakkaasti pigmentoitu kokonaan mustilla pigmenteillä, mikä tuottaa dramaattisia tuloksia, jotka ovat melkein hypnoottisia. SENSAI:n alkuperäinen 38°C kaava kestää hikeä, vettä ja talia, mutta pesee pois lämpimällä vedellä vähintään 38 C.

Tuotenumero: C7290-54047

Katso lisää vastaavia kuin Lash Volumiser Mascara & Primer

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.