Yves Saint Laurent
Mascara Volume Effet Faux Cils Set

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta :
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Set

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Set -tuotesetti sisältää YSL:n suositun Volume Effet Faux Cils -ripsivärin, kokeilukokoisen meikinpoistoaineen ja kosteuttavan meikinpohjustajan minikoossa.

  • Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils on klassikkoripsiväri, jonka uudistettu koostumus myös hoitaa ripsiä. Dramaattisen lopputuloksen tuova ripsiväri antaa ripsille intensiivisen sävyn ja runsasta tuuheutta korostaen katsetta välittömästi. Ripsiväriharjan nailonkuidut kietovat jokaisen ripsen pehmeään ripsivärimassaan B5-vitamiinin vahvistaessa ja suojatessa ripsiä.

  • Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow on kiireisen elämäntyylin ja myöhäisiksi venyvien iltojen inspiroima pohjustustuote, jonka kevyt koostumus tasoittaa ihon pintaa näkymättömän meikkivoiteen lailla ja kosteuttaa ihoa jopa 72 tunnin ajan. Ihosta tulee hetkessä satiinisen pehmeä ja kosteutetun tuntuinen sekä säteilevän heleä.

  • Yves Saint Laurent Top Secrets Expert Makeup Remover -silmämeikinpoistoaineen kaksifaasinen koostumus poistaa sekä vesiliukoisen että vedenkestävän silmä- ja huulimeikin. Hellävarainen tuote sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut