Blinc
Liquid Eyeliner Pen

(4 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

Säästät 7,24 €

21,71 € 28,95 €

25%

Säästät 7,24 €

21,71 € 28,95 €

Variantti : 0.7 ml
Tuotetiedot

Blinc Liquid Eyeliner Pen

Blinc Liquid Eyeliner Pen on ainutlaatuinen silmänrajaustussi, jonka tarkka kärki mahdollistaa sekä ohuiden että paksumpien rajausten luomisen. Rajaustussin kätevä koostumus kestää sateen ja silmien vuotamisen, mutta lähtee silmistä vaivatta kädenlämpöisellä vedellä.

  • Musta
  • Lähtee lämpimällä vedellä

Koko: 0.7 g

Käyttö

Poista rajaus silmistä kädenlämpöisellä vedellä sormilla hellästi auttaen.

Ainesosat

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Tuotenumero: 57511
Käyttö

Poista rajaus silmistä kädenlämpöisellä vedellä sormilla hellästi auttaen.

Ainesosat

Butylene Glycol,Ethylparaben,Phenoxyethanol,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Water,Sodium Dehydroacetate,Carbon Black (CI 77266),Ammonium Acrylates Copolymer,Laureth-21

Katso lisää vastaavia kuin Liquid Eyeliner Pen

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut