Cailyn Cosmetics
Cailyn Idefine Liquid Eyeliner

Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Valinta : 4.45 ml
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tämä tuote on valitettavasti poistunut valikoimasta.
Tuotetiedot

Cailyn Cosmetics Cailyn Idefine Liquid Eyeliner on nestemäinen silmänrajaustussi, jonka intensiivisen mustat väripigmentit levittyvät helposti kynän napakan kärjen avulla. Päätä itse, millaiset rajaukset tahdot tänään luoda!

  • Musta

Koko: 4.45 ml

Ainesosat

Glycerin,Phenoxyethanol,Aqua,Alcohol,1,2-Hexanediol,Aminomethyl Propanol,Beheneth-30,Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate,Sodium Polyaspartate,Iron Oxide Red [CI 77491],Iron Oxide Black [CI 77499],Ammonium Acrylates / Methyl Styrene / Styrene Copolymer,1-[2-Ethylhexyl] Glycerol Ether,Citrus Grandis Seed Extract,Black 2 [CI 77266]

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.