Lancôme
Le Stylo Waterproof

(2 Arvostelut)
Varastossa Ilmainen toimitus 29€ tilauksille Toimitusaika 3-5 arkipäivää

22,53 € Aiempi hinta 26,50 €

Aiempi hinta 22,53 €
-15% product.discountbadge

22,53 € Aiempi hinta 26,50 €

Aiempi hinta 22,53 €
Variantti : 01 Noir Onyx
Tuotetiedot

Voidemainen, vedenpitävä rajauskynä, jonka jäljen voi häivyttää ja joka kestää hyvin pitkään. Ehdoton valinta, jos haluat smokey eye -lookin ja rajauskynän, joka mahdollistaa intensiivisen värin.  Monikäyttöinen silmämeikkikynä, joka liukuu sulavasti ripsien tyvessä. Tarkkaan rajaukseen ja intensiiviseen väriin, joka ei katoa. Kynä on vedenpitävä, kuivuu nopeasti ja kestää koko päivän.

Rajauskynällä on erittäin voidemainen koostumus, jonka ansiosta se on helppo levittää ja häivyttää. Niin arkeen kuin juhlaan: paras rajauskynä smokey eye- tai cat eye -lookin luomiseen häivytetyllä lopputuloksella.  Le Stylo -rajauskynä on saatavilla kymmenenä voimakaspigmenttisenä sävynä mattana tai metallinhohtoisena. Siinä on myös kaksi päätä: toisessa päässä on tuotteen kärki levitystä varten ja toisessa häivyttävä kärki.

Tuotenumero: 96778

Katso lisää vastaavia kuin Le Stylo Waterproof

Arvostele tuote

Uskomme asiantuntemukseesi ja arvioosi, ja siksi haluamme kuulla mitä pidät tuotteistamme. Jätä kauneusarvostelusi viimeisimmästä ostostasi ja kerää samalla lisäpisteitä Eleven Clubin jäsenenä.

Tuotteen arvostelut