Pixi
Cat Eye Ink Eyeliner

(1 Arvostelut)
Poistunut valikoimasta Ilmainen toimitus 50€ tilauksille
Variantti : 1 ml
Tuotetiedot

Pixi Cat Eye Ink Eyeliner on intensiivisen musta rajauskynä, jolla kissamaisen silmänrajauksen piirtäminen on helppoa. Teräväksi muotoiltu tussi annostelee juuri oikean määrän tuotetta ja rajausviivan piirto ripsirajaan on nopeaa. Vedenkestävä koostumus pysyy luomilla jopa 12 tuntia suttaantumatta.

  • Väri: Musta

Koko: 1ml

Katso video!

Ainesosat

Potassium Sorbate,Butylene Glycol,Citric Acid,Phenoxyethanol,Sodium Benzoate,Water (Aqua),PEG-60 Hydrogenated Castor Oil,Coco-Glucoside,Black 2 (CI 77266),Ammonium Hydroxide,Sodium Laureth-12 Sulfate,Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer,Iodopropynyl Butylcarbamate.

Huomioithan, että ainesosaluettelo on lisätty sivulle yhtä aikaa tuotteen kanssa ja on siksi saattanut joissakin harvoissa tapauksissa muuttua jälkikäteen. Jos sinulla on herkkä iho tai allergioita, tarkasta ainesosaluettelo tuotepakkauksesta aina ennen tuotteen käyttöönottoa. Tarvittaessa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Kokeile tuotetta varovasti esimerkiksi käsivarren iholle ennen sen käyttöönottoa varmistaaksesi ettet ole herkistynyt sen sisältämille ainesosille.

Katso lisää vastaavia kuin Cat Eye Ink Eyeliner

Arvostele tuote

Oletko kokeillut tuotetta? Jos olet, jaathan mielipiteesi siitä.

Tuotteen arvostelut